Kak M

Nama : Kak Em
Tugas : Penyiar
Konti : Kuantan Pahang

Dj Kak Em atau nama sebenarnya Pn Mastura secara hakikinya adalah seorang pendidik di sebuah sekolah di Kuantan. Bidang perguruannya menjurus kepada sains namun meminati seni muzik dan lakonan.

Mempunyai pengalaman yang luas dalam mengacarakan majlis majlis formal dan rasmi sejak tahun 1990. Mula meluaskan pengalaman bersiar di majlis perkahwinan dan karnival sejak 2008 sekaligus mendalami pengendalian peralatan sistem siaran. 

Memulakan tugas sebagai seorang penyiar iRadio bila diterima dan diberikan ruangan di iRadio SantaiFM, CiliFM masing-masing bermula pada tahun 2012 dan 2013. Pernah dijemput sebagai Juru Hebah jemputan di KobatFM manakala penglibatan di CeriaFM seawal 2018 setelah diperkenalkan oleh Dj Sally Rahman dan mahu dikenali dengan taglinenya "Moh Rodong-Rodong". Rodong adalah istilah Pahang yang bermaksud "Kawan". Kini bersiar secara tetap di SukmaFM. 

Pada tahun 2016 beliau telah diberikan kepercayaan untuk menubuhkan  dan sekaligus pentadbir radio sekolah yang dikenali sebagai Radio Suara SKC dengan tagline "Cilik, Cakna, Ceria". Seramai 13 orang penyiar cilik telah ditampilkan dalam program ini. Projek inovasi radio sekolah ini telah berjaya dinobatkan sebagai Johan AKK peringkat kebangsaan kategori sekolah rendah di kawasan bandar.

Comments